Непереможний «АРІС»

 12.03.2016
Запорізька область

В спортивному комплексі ОП ЗАЕС м. Енергодара КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з Управлінням молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації та за підтримки обласної асоціації футзалу провів фінал першості області з футзалу серед юнаків 2003-2004 р. р.н. під гаслом «Граємо за Україну разом!»

У спортивних змаганнях цієї вікової групи прийняли участь 28 команд, які змагалися в 4 територіальних зонах. До фіналу, виборювати нагороди першості, потрапили команди: ДЮСШ Пологи, СДЮЩОР «Космос» Запоріжжя, «Темп» Енергодар, «Таврія» Василівка, «Аріс» та «Спартак» з міста Мелітополь.

За підсумками фінальних двобоїв, перегравши усіх своїх суперників перше місце вибороли юнаки Мелітопольської команди «Аріс»( тренери Андрій Ємельянцев та Станіслав Заброда). На другому та третьому місцях – учасники Кубку України в цій віковій категорії відповідно василівська «Таврія»(тренер Андрій Мицик) та місцевий «Темп» ( тренер Ігор Черненко).

Переможці та призери змагань отримали медалі та грамоти обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та футбольні м’ячі від обласної федерації футболу.

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює подяку керівництву комплексу ЗАЕС за надання спортивної споруди для проведення юнацьких змагань з футзалу.