Обласний турнір з футболу на Запорізькій землі

 14.05.2015
Запорізька область

8 травня 2015 року у м. Вільнянськ Запорізької області на спортивному майданчику Вільнянської ДЮСШ «Колос» відбулися обласні змагання з футболу серед юнаків 2000 р.н. присвячені Дню Перемоги.

Організаторами заходу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Вільнянський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

Присутніми на заході були: голова Вільнянської міської ради – Мусієнко Наталія Олександрівна, заступник директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Макаренко Світлана Іванівна, директор Вільнянського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Пілявський Ігор Анатолійович.

З привітальними словами на відкритті виступила голова Вільнянської міської ради – Мусієнко Наталія Олександрівна.

У змаганнях прийняло участь 4 команди. Серед учасників обласних змагань велася запекла боротьба була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце виборола команда ДЮСШ м. Вільнянськ, друге місце отримала команда ДЮСШ м. Пологи, третє місце команда «Мегаполіс» Запоріжжя.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами Запорізького обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та цінними подарунками від спонсорів.