Обласний турнір з футболу серед ветеранів у Приморську

 04.09.2019
Запорізька область

Під гаслом: "Не старіють душею ветерани!" в останні вихідні серпня на стадіоні «Олімпієць» міста Приморськ було проведено традиційний обласний турнір з футболу серед ветеранів віком 50+.

Змагання проводились з метою:  формування сталої звички регулярних занять фізичної культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, популяризація виду спорту.

В цьому році на спортивний захід прибули понад 100 ветеранів футболу. У вільний від футбольних матчів час, вони мали змогу поспілкуватись між собою, згадати минулі часи та відпочити на теплому узбережжі Азовського моря.

Третій рік поспіль !!! переможцями турніру стали ветерани команди «Ізотоп» м. Енергодар (тренер команди Володимир Сівінський).

Другу сходинку посіли ветерани ФК «Петрівка» с.Петрівка Приморського району, яку очолював відомий футболіст Віктор Янчев.           Третє місце, після запеклої боротьби,  вибороли  ветерани з Веселівської  сільської  громади (тренер Виталій Максимчук).

Кращими  гравцями  турніру були  визначені: Валерій Гедеков

м. Приморськ, Олександр Яценко ФК «Петрівка», Олександр Широбоков «Ізотоп» та Ігор Павленко ФК «Веселе».

Приз від комунального закладу  «Обласний центр фізичного  здоров’я населення  «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, директор центру Олег Рибченко вручив Сергію Дорофєєву.

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

Керівництво комунального закладу  «Обласний центр фізичного  здоров’я населення  «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради  висловлює подяку директору стадіону «Олімпієць» Владиславу Хіцаю за підготовку спортивної базі для проведення заходу та ветеранам суддівського корпусу Анатолію Гаценко та Роману Трішину за якісне та безапеляційне суддівство.