Обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат: «Здоровим бути модно»

 31.01.2017
Запорізька область

20 січня 2017 року у с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області на базі Загальноосвітньої школи відбувся обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат під гаслом «Здоровим бути модно».

Організаторами заходу виступили Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, Водянський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та спонсорів.

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

У змаганнях прийняло участь понад 80 учасників з міст та районів області. Серед учасників обласного турніру з вільної боротьби велася запекла боротьба, була позитивна атмосфера, та незабутні емоції.

Усі учасники були нагороджені медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх», кубками та цінними подарунками від спонсорів.