«Олімпійське літо» крокує Запоріжжям

 10.08.2016
Запорізька область

«Олімпійське літо» - під таким гаслом продовжився фізкультурно-оздоровчий захід в літній період у м. Мелітополь Запорізької області.

Організатором заходу виступив Мелітопольський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та Запорізького відділення НОК України.

Захід проводиться з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

Щодня з 19.00 до 20.00 на сцені біля клубу "Факел" проводиться «Весела зарядка". По вівторкам та четвергам відбувається тренування з футболу дворової команди "Соколята".

Найактивніші учасники фізкультурно-оздоровчого заходу нагороджені грамотами та спортивним інвентарем від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР. Найактивніші вболівальники отримали втішні подарунки від Запорізького обласного відділення національного олімпійського комітету.

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та море позитиву.