«Олімпійське літо» на азовському узбережжі

 18.06.2015
Запорізька область

У с. Кирилівка Якимівського району пройшов обласний турнір з футболу серед юнаків 2001 р.н., який традиційно проводиться КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради. В цьому році близько 200 учасників (12 команд) змагалися за призові місця та оздоровлювались на узбережжі азовського моря.

Змагання були проведені за програмою всеукраїнської акції «Олімпійське літо».

Учасниками змагань були команди: міста Мелітополь «Спартак» та «Аріс-1,2», «Мегаполіс» м.Запоріжжя, «Аскон-1,2» с.Якимівка, команди ДЮСШ Михайлівського, Оріхівського, Чернігівського районів, «Колос» м.Вільнянськ, «Отаман» Гуляйполе та «Чайка» с.Єфремівка Якимівського району.

На майданчику зі штучним покриттям ДЮСШ «Азовець» велись запеклі двобої за нагороди турніру. За підсумками змагань перше місце виборола команда «Колос» (тренер Андрій Крошен), срібні нагороди отримали футболісти команди «Аріс» (тренери Андрій Ємельянов та Станіслав Заброда), на третьому місці якимівський «Аскон» (тренер Анатолій Дєдушев).

Директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Рибченко нагородив переможців та призерів змагань кубками, медалями та грамотами. Кращі гравці турніру: Сидоров Ілля «Колос», Володимир Власов «Аріс», Штерєв Дмитро «Спартак», Ібрагім Батанжанов «Аскон», Богдан Швець «Мегаполіс», Олександр Шаповал ДЮСШ Чернігівка, Давід Третяк ДЮСШ Оріхівський район та Єгор Кісільов «Отаман» отримали футбольні м’ячі від обласної федерації футболу.

Є надія що у наступному році наш традиційний турнір буде проведено на оновленому штучному покритті.