«Олімпійське літо» на узбережжі Азовського моря

 02.08.2017
Запорізька область

«Олімпійське літо» - під таким гаслом продовжився фізкультурно-оздоровчий захід в літній період на узбережжі Азовського моря Приморського району Запорізької області у дитячому-оздоровчому таборі «Салют».

Організаторами змагань виступили: КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Змагання проводились з метою: залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

Спортивні естафети проводилися на спортивному майданчику ДОТ «Салют».

Велась запекла боротьба між командами табору, була позитивна атмосфера. Особливі незабутні емоції отримали від команди вожатих, які створили на майданчику ціле театральне видовище.

Після завершення спортивних змагань з привітальним словом виступив директор обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Олег Володимирович Рибченко.

Переможці та усі учасники були нагороджені грамотами, кепками, спортивним інвентарем від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР, а табір отримав спортивні м’ячі та посібники у подарунок.

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та море позитиву.

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР висловлює велику подяку керівництву ДОТ «Салют» за співпрацю у проведенні спортивного заходу «Олімпійське літо».