Олімпійське літо в Приморську

 06.08.2019
Запорізька область

31 липня 2019 року пройшов спортивно масовий захід в літній період "Олімпійське літо" у м. Приморськ на узбережжі азовського моря, у дитячому-оздоровчому таборі «Прометей».

Організаторами змагань виступили: КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки  Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

Змагання проводились з метою: залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

Олімпійське літо в Приморську

Велась запекла боротьба між командами з футболу, була позитивна атмосфера та незабутні емоції від гри з шашок та настільного тенісу у дітлахів.

Олімпійське літо в Приморську

Після завершення спортивних змагань з привітальним словом  виступив директор обласного  центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Олег Рибченко, побажав дітям міцного здоров’я та спортивної наснаги, а керівництву ДОТ «Прометей» процвітання.

ДОТ «Прометей» отримав у подарунок спортивний інвентар та подарунки від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»ЗОР.

Олімпійське літо в Приморську