«Олімпійське літо» завітало на узбережжі Азовського моря Приморського району

 02.08.2016
Запорізька область

«Олімпійське літо» - під таким гаслом продовжився фізкультурно-оздоровчий захід в літній період на узбережжі Азовського моря Приморського району Запорізької області у дитячому-оздоровчому центрі «Прометей».

Організаторами змагань виступили: Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та Запорізьке відділення НОК України.

Змагання проводились з метою: залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

Спортивні естафети проводилися на спортивному майданчику ДОЦ «Прометей».

Велась запекла боротьба між командами була позитивна атмосфера. Особливі незабутні емоції від драйвових показових танців всього табору, які відбувалися після завершення кожної естафети, де прийняли участь і працівники центру «Спорт для всіх». За підсумками змагань перше місце зайняла команда «Веселі хлоп’ята», друге місце «Прометейський вогонь», третє місце «Приморські вітрила». Були визначенні переможці в номінаціях самий наймолодший активний учасник (Лісняк Ярослав), активний учасник в команді (Хмирова Діана, Ободовський Дмитро, Музиченко Олександра), та активний вболівальник (Євтушенко Настя, Яровець Віолета, Жихарєв Володимир).

Після завершення спортивних змагань з привітальним словом виступив директор обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Олег Володимирович Рибченко.

Усі учасники були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»ЗОР. Найактивніші учасники та вболівальник отримали олімпійські щоденники та записники від Запорізького обласного відділення національного олімпійського комітету.

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та море позитиву.

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР висловлює велику подяку керівництву ДОЦ «Прометей» за співпрацю у проведенні спортивного заходу «Олімпійське літо».