«Олімпійський урок» в Благовіщенській ЗОШ

 09.10.2017
Запорізька область

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з Благовіщенським сільським центром ФЗН «Спорт для всіх» (директор Михайло Тараненко) та за підтримки Запорізького обласного відділення НОК України (голова Володимир Лобанов) в с. Благовіщенка К-Дніпровського району провели спортивно-масові заходи для учнів місцевої школи, в програму яких входив і «Олімпійський урок».

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, поширення олімпізму та розвитку олімпійського руху в області, формування у дітей та молоді мотивацій до здорового способу життя, виховання дітей та підлітків на гуманістичних ідеалах олімпізму.

З вітальним словом до учасників виступив директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Олег Рибченко. Директор школи Антоніна Халеп висловила подяку керівникам всіх організацій, які були організаторами заходу та побажала всім міцного здоров’я та спортивних досягнень.

На першому етапі , учні 8-го класу розповідали про історію олімпійського руху та сучасні досягнення українських атлетів. Другий етап був складений зі спортивної вікторини та різноманітних естафет (склади слово, стрибки з гантелями, хокей, санний спорт). Перемогу з мінімальною перевагою отримала команда «Стріла».

Всі учасники змагань отримали зошити, значки, футболки з олімпійською символікою та спортивний інвентар від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та Запорізького обласного відділення НОК України.

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює подяку всьому колективу Благовіщенської ЗОШ за підготовку та проведення заходу на високому організаційному рівні.