Пам’ятний турнір з волейболу на Запорізькій землі

 15.12.2015
Запорізька область

12 грудня 2015 року с. Водяне К-Дніпровського району Запорізької області на базі Загальноосвітньої школи відбувся обласний турнір з волейболу присвячений Новорічним та Різдвяним святам.

 

Організаторами заходу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, Водянський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

 

Присутніми на заході були: заступник директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Макаренко Світлана Іванівна, директор Водянської загальноосвітньої школи – Зубко Ввлерій Григорович, директор сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Левченко Сергій Васильович.

 

У змаганнях прийняло участь 5 команд. Серед учасників обласного турніру з волейболу велася запекла боротьба була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

 

Перше місце виборола команда м. Енергодар, друге місце отримали господарі – с. Водяне, та третє місце посіла команда с. Веселе.

 

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та цінними подарунками від спонсорів.