Першість з міні-футболу серед вуличних команд

 26.08.2016
Запорізька область

В рамках проведення «Олімпійського літа», відзначення 25-ої річниці Незалежності України, з метою зайнятості дітей в канікулярний період з 26 липня по 04 серпня у с. Веселе Запорізької області відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради, Веселівською ДЮСШ за підтримки КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР, Веселівської районної федерації футболу, громадської молодіжної організації «Моє майбутнє» на майданчиках за місцем проживання проведено традиційну шосту відкриту першість з міні-футболу серед вуличних команд.

У цьому році прийняло участь 7 команд (3 сільських та 4 селищних ): «Ізвєстія», Чкалово, ДЮФК «Веселе», Менчикури, та зовсім юні команди «Фініш», «Олімпік» та «Газмяс». Ігри проходили за коловою системою, за два тижні зіграно 21 гру, прийняло участь 56 юних футболістів, забито на турнірі 98 голів.

Останній тур та церемонія закриття турніру, нагородження пройшли на майданчику у с.Широке.

По результатам зіграних ігор місця розподілені наступним чином: на третьому місці команда ДЮФК «Веселе», срібні нагороди отримали футболісті із с. Менчикури, а чемпіоном турніру четвертий раз стала команда «Ізвєстія».

Кращим гравцем турніру визнано Будко Владислава з команди «Ізвєстія», а кращим бомбардиром турніру Білого Володимира з команди с.Менчикури.

Кращі гравці відзначені цінними подарунками. Учасники були нагороджені грамотами, призери та переможці кубками, медалями, грамотами