Подарунок для Мелітопольців

 05.07.2019
Запорізька область

У місті Мелітополь відкрили одразу 2 спортивних майданчика зі штучним покриттям та один майданчик у сільській місцевості.

Майданчики були збудовані завдяки субвенції місцевим бюджетам з державного бюджету на будівництво мультіфункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту та спонсорським коштам (розмір 42х22м).

Це вже восьмий майданчик у місті Мелітополь та третій у Мелітопольському районі.
У святковому заході з нагоди їх відкриття взяли участь начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, президент Федерації футболу України, член виконкому Конгресу УЄФА Андрій Павелко, президент Запорізької обласної федерації футболу Віктор Межейко та директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Олег Рибченко.

Для молоді Мелітополя це стало подвійним святом, адже крім якісних спортивних майданчиків юні спортсмени отримали можливість сфотографуватися з Кубком молодіжного чемпіонату світу з футболу, який наша збірна виборола у важкій боротьбі зі збірною Південної Кореї на чемпіонаті світу.

Завдяки державній програмі «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України» в Запорізькій області вже введено в експлуатацію 16 якісних футбольних майданчиків і ще сім будуть завершені в цьому році, що є яскравим прикладом успішної взаємодії обласної, місцевої влади та Уряду країни.