«Рух заради здоров’я» - під таким гаслом у Приморську пройшов обласний турнір з футболу серед ветеранів

 12.08.2015
Запорізька область

Під таким гаслом КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з обласною федерацією футболу та за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації провели обласний турнір з футболу серед ветеранів, яким вже виповнилося 50 років.

Захід відбувся 7-8 серпня 2015 року у м. Приморськ на стадіоні «Олімпієць». Розмір футбольного майданчика був зменшений, а склад команди на полі 8 чоловік (7 гравців та 1 воротар).

Було видно, що ветерани з задоволенням «спілкуються» з м’ячем, а після футбольних баталій між собою обговорювали свої спортивні досягнення в молодому віці. Самим «молодим» учасником турніру був гравець збірної команди Приморського району Дмитро Байденко, якому виповнилося 67 років.

За підсумками дводенної боротьби третє місце зайняли Василівські ветерани. Друге місце посіла команда «Ветеран» м. Мелітополь (середній вік учасників команди 56 років). Перемогу у турнірі святкувала команда «Юніор» м.Пологи.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради. Кращі гравці: Сергій Сімонян (Пологи), Володимир Єрохін (Василівка), Олександп максимов (Мелітополь), Віктор Калініченко (Приморський район) отримали призи від Запорізької обласної федерації футболу.