«Шкіряний м’яч» б’є рекорди!

 25.05.2016
Запорізька область

Третій обласний фінал змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2003 р.н. проходив у м. Приморськ на стадіоні «Олімпієць».

Виборювати нагороди змагань прибули 11 команд (понад 200 учасників), це рекордний показник за останні 10 років. Вперше були представлені всі міста обласного підпорядкування - команди Бердянська, Токмака, Мелітополя, Енергодара, Запоріжжя. Боролися за нагороди і команди сільських районів: Приморського, К-Дніпровського, Пологівського, Токмацького, Веселівського районів.

За підсумками екзаменів з елементів техніки футболу кращими були визначені: Олександр Єременко м. Мелітополь (жонглювання) Сергій Лузан м. Енергодар (удари на дальність) та Роман Галамай м. Токмак (удари на точність). Обидва футболіста представляли ЗОШ №20 м. Бердянська.

За підсумками попередніх змагань до полу фіналів вийшли команди: ЗОШ с. Благовіщенка К-Дніпровський район, ЗОШ №1 м. Приморськ, ЗОШ №84 м.Запоріжжя та УВК №5 м.Енергодара .

Результати полу фінальних ігор:

ЗОШ с. Благовіщенка – ЗОШ м.Заоріжжя 0-1;

ЗОШ м.Приморськ – УВК м.Енергодар – 1-2.

Тільки серії 9-метрових штрафних ударів визначили призерів та переможців змагань.

За третє місце представники К-Дніпровського району (тренери Андрій Діденко та Аркадій Лойко) були точнішими в матчі з приморськими юнаками 3-2.

З таким же результатом енергодарівські хлопці (тренер Ігор Черненко) перемогли представників обласного центру і отримали право продовжити змагання на всеукраїнському рівні.

Футбольний м’яч від КЗ «Обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» отримала Васільєва Настя, яка була єдиною дівчиною на цих змаганнях.

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами Управлінням молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.