«Школа плавання» на узбережжі Азовського моря

 08.08.2019
Запорізька область

Вже стало традицією проведення Всеукраїнської акції «Школа плавання» в оздоровчих таборах, які знаходяться в м. Приморськ.

Метою заходу є залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організація активного відпочинку,  пропаганда здорового способу життя та виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку їх фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури та спорту.

Під час проведення Всеукраїнської акції «Школа плавання» Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради завітав до оздоровчого табору «Ювілейний».

На узбережжі Азовського моря було проведено навчання плаванню серед  дітей різного віку. У спортивному заході прийняло участь близько 70 учасників .

Після завершення спортивного заходу з привітальним словом  виступив директор обласного  центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Олег Рибченко та  директор ДОТ «Ювілейний» Валентина Симоненко .

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради  передав в подарунок оздоровчому табору спортивний інвентар (дошки для плавання, водяні окуляри та водну огорожу).

Висловлюємо подяку керівництву та працівникам ДОТ «Ювілейний» за допомогу в проведенні спортивного заходу.