Школа плавання в Алтагірі

 23.08.2016
Запорізька область

Продовжує свою роботу «Школа плавання» в дитячому оздоровчому закладі «Волна» в с. Алтагір, Якимівського району, Запорізької області.

Організаторами заходу виступили: Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, Мелітопольський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проводився з метою: навчання дітей плаванню, залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

Діти цього закладу щодня завдяки інструкторам з плавання ознайомлюються з правилами поведінки на воді, правилами техніки безпеки та вчаться плавати, адже вода є одним із небезпечних природних ресурсів що загрожує людському життю. Найрізноманітніші програми (навчання плавання, веселі старти на воді, водний волейбол) щодня проводяться серед відпочиваючої дітвори.

За період роботи понад 120 дітей цього закладу вперше навчились плавати, що доставило дітям масу задоволення.