Школа плавання в ДОЗ «Волна»

 27.08.2015
Запорізька область

20-21 серпня 2015 року завершила свою роботу «Школа плавання» в дитячому оздоровчому закладі «Волна» на узбережжі Азовського моря Запорізької області. КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР було передано до оздоровчого закладу інвентар для навчання дітей плаванню, а саме дошки для плавання, нарукавники, буйки для огородження території та рятувальний круг.

 

Діти цього закладу щодня завдяки інструкторам з плавання ознайомлюються з правилами поведінки на воді, правилами техніки безпеки та вчаться плавати, адже вода є одним із небезпечних природних ресурсів що загрожує людському життю.

 

В ці дні було залучено 65 дітей дитячого оздоровчого закладу. Усі діти з різними вадами, адже в цьому закладі оздоровлювалися діти з інтернатів (Молочанська школа-інтернат для дітей-сиріт і дітей які залишилися без піклування батьків, Новомиколаївська школа-інтернат для дітей зі складними вадами мовлення).

 

За період роботи понад близько 200 дітей цього закладу вперше навчились плавати, що доставило дітям  масу задоволення.

 

Усі учасники акції отримали пам’ятні подарунки від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (скакалки, фрізбі, нарукавники для плавання, значки, та кепочки).