«Спорт для всіх – радість життя»

 03.03.2015
Запорізька область

Наприкінці лютого 2015 року у м. Кам’янсько -Дніпровськ Запорізької області на базі дитячо-юнацької спортивної школи відбувся районний турнір з волейболу серед чоловічих команд під гаслом «Спорт для всіх – радість життя».

Організаторами заходу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Кам’янсько-Дніпровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

Серед учасників районного турніру з волейболу велася запекла боротьба була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце виборола команда с. Водяне, друге місце посіла команда с. Благовіщенка, третє місце команда м. Кам’янсько -Дніпровська.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та цінними подарунками від спонсорів.