«Sport Star 2019» на Запоріжжі

 16.09.2019
Запорізька область

12.09.2019 року у м. Запоріжжя в ПК «Дніпроспецталь» пройшло уже в третє велике спортивне свято «Sport Star 2019» до Дня фізичної культури та спорту.

Зібралось багато знаменитих спортсменів різних вікових категорій Запорізького краю. Після коротких привітальних виступів заступника губернатора Запорізької області Едуарда Гугніна та начальника управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталії Власової розпочалося нагородження переможців щорічного конкурсу «Sport Star 2019»  видатних спортсменів та тренерів.

На даному святі була нагороджена подякою за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Запорізької області заступник директора КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР  Світлана Макаренко. Колектив центру сердечно вітає з нагородою.

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР ініціював в номінації «Краща спортивна сім’я» сім’ю Ярмак з м. К-Дніпровка, яка стала переможцем в обласному етапі фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» та була визначена кращою сім’єю для участі у Всеукраїнських змаганнях.

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР вітають сім’ю «Ярмак» з цією визначною нагородою та висловлюємо велику подяку за формування команди від К-Дніпровської ОТГ.