Спорт – це життя, це культура, це сила, це здоров’я…

 12.04.2017
Запорізька область

7 квітня 2017 року у м. Гуляйполе Запорізької області в ДЮСШ були проведені обласні змагання з волейболу серед дівчат шкільного віку під гаслом « Рух заради здоров’я!».

Організаторами заходу виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Гуляйпільський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» .

Захід проводився з метою виховання у населення стійкого інтересу і звички до систематичних занять фізичною культурою і спортом та популяризації здорового способу життя.

Серед учасників змагань жіночого волейболу велася запекла боротьба, гарна підтримка залу та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце виборола команда м. Покровське, Дніпропетровської області, друге місце посіла команда м. Гуляйполе Запорізької області, третє місце команда Оріхівського району, Запорізької області.

Були визначені кращі гравці в командах:

- Стаднік Світлана «Покровської ДЮСШ»;

- Пика Катерина «м. Гуляйполе»;

- Вітер Єлизавета «Оріхівського р-ну»

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»ЗОР.

З привітальним словом під час нагородження виступила директор ДЮСШ № 1 Данілова Наталія Олександрівна - де побажала дівчатам займатися спортом бо спорт – це життя, це культура, це сила, це здоров’я…