«Street Workout у м. Мелітополі уже 5 років»

 03.10.2017
Запорізька область

В місті Мелітополь Запорізької області у парку культури і відпочинку ім. Гіркого до Дня міста пройшли змагання зі «Street Workout».

Організаторами обласного змагання виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та Мелітопольський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Змагання проводилися з метою: залучення до занять фізичною культурою і спортом як важливого чинника формування здорового способу життя, популяризація та подальший розвиток «Street Workout» серед молоді, вдосконалення форм організації масової фізкультурно-оздоровчої роботи, пропаганда здорового способу життя серед дітей та молоді.

Присутніми на заході були: директор Мелітопольського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Гур’єва Валентина та представники Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради.

Жорстка, "адреналінова" музика потривожила сидячих недалеко від спортивного майданчика любителів шахів і привернула увагу багатьох гуляючи в парку Мелітопольців.

Змагання "Street Workout-2017" зібрали глядачів різного віку: від 5-річних до 75-літніх шанувальників здорового способу життя, гарної статури, сили, витривалості, тренованості та творчості. Близько сорока спортсменів-ентузіастів з Мелітополя, показували вміння володіти своїм тілом на турніках і брусах. Перед початком змагань проспівала пісню «Про Спорт» Куцакова Катерина вокальний клуб «Юність»,свою майстерність продемонстрували судді змагань Руслан Фуголь і Микола Коновалов після чого в боротьбу вступили спортсмени.

У першій номінації "фрістайл" не було рівних переможцю Віталію Самсонову він переміг відразу в дух номінаціях - фрістайл і вихід сили на дві руки.

У номінації "віджимання на брусах" кращий результат показав Дмитро Голіней.

В номінації "Підтягування" перше місце зайняв Максим Мельник.

А при кінці закінчення змагань провели і традиційний конкурс для глядачів - статистичні присідання. У ньому перемогу здобула школярка Катерина Марченко.

Учасники змагань були нагороджені медалями, кубками та грамотами, від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР та морозивом від ПП «Дельфін».

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та позитиву.