Свято футзалу з нагоди Дня української армії та Дня енергетика

 20.12.2017
Запорізька область

15-16 грудня 2017 року у місті Запоріжжя відбувся Х-й традиційний турнір з футзалу серед команд підприємств енергетики, електротехнічної промисловості а також учбових закладів галузі з нагоди Дня української армії та Дня енергетика. І цього року змагання проходили на спортивній базі ПрАТ «Запоріжтрансформатор» у гарному ігровому залі палацу спорту «ЗТР».

Турнір проводився з метою популяризації футзалу серед працівників галузі, пропаганди здорового способу життя та виявлення найсильніших команд і кращих гравців.

Організаторами змагань виступили Запорізька обласна організація профспілки працівників енергетики і електротехнічної промисловості України (голова Едуард Земка) за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради(директор Олег Рибченко).

У змаганнях прийняли участь дев’ять команд, розподілених на дві групи. У першій групі грали чотири команди: «ЗАЕС» м. Енергодар, ПрАТ «ЗТР», «ДніпроГЕС» та «ДнЕС» усі м. Запоріжжя. А у другій групі грали п’ять команд: ТОВ «ІЕС» м. Запоріжжя, «ДТЕК ЗаТЕС» м. Енергодар,»ДніпроРЕЦ» м. Дніпро, «ЗКЗ» та «ЗГЕК ЗДІА» м. Запоріжжя.

Посівши треті місця у своїх групах, за 5-6 місце зіграли команди «ДТЕК ЗаТЕС» місто Енергодар та ПрАТ «ЗТР» місто Запоріжжя. З рахунком 8:1 перемогу святкували запоріжці.

Виборовши другі місця у своїх групах, за 3-4 місце зустрілись давні друзі, команди «ДніпроГЕС» та «ЗГЕК ЗДІА» з міста Запоріжжя. Цього разу з рахунком 3:0 упевнену перемогу здобули футболісти команди «ДніпроГЕС», посівши почесне третє місце.

А у фіналі зустрілись переможці своїх груп, «ЗАЕС» м. Енергодар та ТОВ «ІЕС» м. Запоріжжя. У дуже напруженому двобої з рахунком 2:0 перемогу здобула команда «ЗАЕС» і стала переможцем 10-го, ювілейного турніру. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Кращими в індивідуальних номінаціях були визнані: воротар Томюк Денис, команда ПрАТ «ЗТР»; гравець Мальцев Максим, команда «ДТЕК ЗаТЕС»; нападаючий Ковальов Володимир, команда ТОВ «ІЕС». Кращі гравці отримали цінні подарунки від організаторів турніру.

КЗ «Обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює слова подяки представникам і тренерам за організацію команд та турботу до розвитку спорту у галузі і бажає всім міцного здоров’я та веселих новорічних свят.