Свято «Веселі олімпійські ігри»

 27.09.2017
Запорізька область

22 вересня 2017 року на спортивному майданчику відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради с. Долинське Запорізького району Запорізької області відбулися веселі Олімпійські ігри, присвячені Всеукраїнському Олімпійському уроку і Олімпійському тижню.

Спортивне свято проводилось з метою сприяння гармонійному розвитку особистості дитини та розповсюдження гуманістичних ідеалів олімпізму.

Організаторами заходу виступили відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки Запорізького обласного відділення національного олімпійського комітету України.

У програмі свята відбулися веселі естафети та вікторини для школярів 3-4 класів та турнір з футболу для збірних команд шкіл.

Чотири команди змагалися у естафетах та вікторинах: команди «Дружба» та «Орли» з с. Розумівка, а також команди «Козачата» і «Чемпіон» з с. Нове Запоріжжя.

В запеклій та відчайдушній боротьбі перше місце виборола команда «Орли», на другому місці команда «Козачата», а третє місце поділили з однаковим результатом команди «Чемпіон» та «Дружба». Усі чотири команди були нагороджені грамотами та призами від Запорізького обласного відділення національного олімпійського комітету України.

За титул переможця з футболу змагалися три команди: «Манчестер» с. Долинське, «Дніпро-Юніор» с. Розумівка та «Ювентус» с. Нове Запоріжжя. Отримавши дві перемоги перше місце посіла команда «Манчестер» с. Долинське. Друге місце посіла команда «Ювентус» с. Нове Запоріжжя обігравши у дуже напруженій боротьбі команду «Дніпро-Юніор» з рахунком 2:0. І на третьому місці опинилася команда «Дніпро-Юніор», яка зазнала дві поразки поспіль.

Усі команди отримали м’ячі в подарунок від КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради.

Отримали подарунки також кращі гравці у команді «Дніпро-Юніор» с. Розумівка Олександр Білик, у команді «Ювентус» с. Нове Запоріжжя Олег Лантух і у команді «Манчестер» с. Долинське Олег Бурдинович. Нагороди вручив директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх»ЗОР Олег Рибченко.

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх»ЗОР висловлює велику надію, що у грудні 2017 року буде створено Долинський сільський центр «Спорт для всіх».