Свято ветеранського футзалу в Мелітополі

 01.12.2017
Запорізька область

Минулих вихідних у місті Мелітополі Запорізької області відбувся обласний турнір з футзалу серед ветеранів 55+ під гаслом «Рух заради здоров’я». Цього року змагання проходили на спортивній базі ДЮСШ №3.

Турнір проводився з метою популяризації футзалу серед ветеранів, пропаганди здорового способу життя та виявлення найсильніших команд і кращих гравців-ветеранів даної вікової групи.

Організаторами змагань виступили громадська організація «Ліга футзалу Мелітополя» (голова Віктор Долматов) та Мелітопольський міський центр ФЗН «Спорт для всіх» (директор Валентина Гур’єва) за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області.

В змаганнях взяли участь п’ять команд ветеранів, розподілених на дві групи. Посівши другі місця у своїх групах, за 3-4 місце зіграли команди «Медіана» місто Мелітополь та «Схід» селище Попове Василівського району. У дуже напруженій боротьбі з рахунком 3:2 перемогу святкували мелітопольці.

Виборовши перші місця у своїх групах у фіналі зустрілись давні друзі, команди «Таврія» місто Василівка та «Ветеран» місто Мелітополь. Цього разу з рахунком 5:2 упевнену перемогу здобули ветерани міста Василівки, отримавши кубок за перше місце.

Також переможці та призери були нагороджені гамотами.

Мелітопольський міський центр ФЗН «Спорт для всіх» висловлює слова подяки представникам і тренерам за організацію команд та турботу до розвитку ветеранського спорту у Запорізькій області і бажає всім міцного здоров’я та спортивного довголіття.