Свій 50-річний ювілей обласна школа спортивної майстерності відзначила значними здобутками і товариським футбольним матчем

 02.06.2017
Запорізька область

Комунальний заклад «Запорізька обласна школа спортивної майстерності» Запорізької обласної ради 31 травня 2017 року відзначив свій піввіковий ювілей.

Так, обласна школа має славетну історію та визначні спортивні досягнення. У далекому 1967 році був збудований та введений в експлуатацію спортивний комплекс, в якому і зародилася попередниця Запорізької обласної школи спортивної майстерності – Спортивна школа молоді. Саме з того часу розпочався літопис сучасної школи.

Із ювілеєм колектив і вихованців закладу вітали багато почесних гостей. Зокрема, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак відзначив, що 50 років для закладу – це тільки весна, але здобутки його вже досить високі. Це один із найкращих закладів області, який по праву може називатись флагманом запорізького спорту. Ювіляри також отримали привітання від заступника голови облдержадміністрації Едуарда Гугніна та начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталії Власової.

Так, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Запорізької області та з нагоди 50-ї річниці з дня заснування комунального закладу «Запорізька обласна школа вищої спортивної майстерності» Запорізької обласної ради Орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня нагороджено директора цього закладу Олексія Гацулю.

Заключним акордом свята став дружній футбольний поєдинок між командами представників обласної ради і облдержадміністрації та викладачами Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності. Як годиться, перемогу святкували «ШВСМ-івці».

В організації спортивно-масових заходів, присвячених цій події, активну участь прийняв КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради.