Трудова молодь обирає активний відпочинок!

 18.05.2019
Запорізька область

17 травня 2019 року у м.Бердянськ  Запорізької області традиційно проведено спортивна частина обласного фестивалю серед трудових колективів. Цього разу молодь зустрілася на березі Азовського моря. Участь у фестивалі, який відбувся в унікальному оздоровчому комплексу «Райський куточок», взяли близько 100 представників промислових підприємств та студентської молоді області.

Організаторами заходу  виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної Ради та Комунальний заклад “Обласний центр молоді” Запорізької обласної Ради.

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

Прийняли участь команди: “Іскра”, ”ЗЛМЗ”, ”Запоріжсталь”, “People UA”, “Student Win”, “ЗЗРК” та “ЗТР”.

Спортивний день фестивалю запам’ятався блискучою грою команд-учасниць у волейбол та дартсу.

Серед учасників обласного фестивалю велася запекла боротьба  була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце з волейболу зайняла команда “Іскра”, друге – “ЗЛЗМ” та третє місце команда “Запоріжсталь”

У змаганнях з дартсу найкращою була команда “ЗЗРК”, яка була представлена Сергієм Зотовим та Тарасом Запрудним, серебро у “Запоріжсталівців” – Володимира Перепічка та Поліни Горбатова. Бронза у родини Сазонових -  команда “ЗТР”.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».