Турнір з футзалу серед ветеранів 45+ пройшов під гаслом «Рух заради здоров’я»

 29.11.2016
Запорізька область

Традиційно в листопаді в Запорізькій області відбувається обласний турнір з футзалу серед ветеранів 45+ під гаслом «Рух заради здоров’я». Цього разу ветерани грали у м. Василівка Запорізької області в затишній спортивній споруді ФОК «Таврія».

Турнір проводився з метою популяризації футзалу серед ветеранів, пропаганди здорового способу життя та виявлення найсильніших команд і кращих гравців-ветеранів.

Організаторами змагань виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та Василівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Василівської районної федерації футболу.

За титул переможця змагалися шість команд претендентів, розподілених на дві групи. В першу групу увійшли команди футбольних клубів «Влада» м. Василівка, «Ветеран» м. Василівка та «Веселе» смт. Веселе. У другій групі змагались команди ФК «Таврія» м. Василівка, ФК «Токмак» м. Токмак а також ФК «Вільнянськ» м. Вільнянськ.

Посівши треті місця в своїх групах за 5-6 місце зіграли команди ФК «Влада» та ФК «Вільнянськ». Перемогу з рахунком 3:0 отримала команда міста Вільнянська.

За 3-4 місце грали команди, які посіли другі місця у своїх групах ФК «Токмак» і ФК «Ветеран». Впевнену перемогу з рахунком 9:2 святкувала команда міста Токмака, посівши почесне третє місце.

У фіналі ветерани ФК «Веселе» знову змагалися з василівцями – у вирішальному матчі вони зустрілися з одним із фаворитів турніру, командою ФК «Таврія». А на попередньому етапі веселівці впевнено перемогли спочатку команду ФК «Влада» з рахунком 6:2. А у другій грі також впевнено перемогли ФК «Ветеран» з рахунком 6:1. Переможці своїх груп у фіналі.

Після палкого протистояння гра завершилася з рахунком 3:2 на користь господарів. Таким чином команда ФК «Веселе» посіла почесне друге місце. А перемогу в турнірі святкувала команда ФК «Таврія», яка не програла жодного матчу.

Після закінчення фінального матчу з привітальними словами до учасників змагань виступили головний спеціаліст КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Біляєв Володимир, директор Василівського міського центру фізичного виховання населення «Спорт для всіх» Мандичев Олександр.

Переможці та призери турніру були нагороджені грамотами, кубками та медалями КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР.

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР висловлює слова подяки представникам за організацію команд та небайдужість до розвитку ветеранського спорту у Запорізькій області.