Турнір з волейболу серед ветеранів чоловіків пройшов у СДЮШОР №1 Мелітополя

 23.11.2016
Запорізька область

«Спорт для всіх радість життя» під таким гаслом пройшов районний турнір з волейболу серед ветеранів чоловіків в СДЮШОР №1 м. Мелітополь Запорізької області .

Організаторами заходу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КЗ районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мелітопольської районної ради Запорізької області .

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля, активізації спорту ветеранів.

Присутніми на заході були: головний спеціаліст КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Клець Ірина та директор КЗ районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мелітопольської районної ради Запорізької області Білокопитов Володимир. Гостями спортивного заходу було місцеве телебачення «ТВМ».

У змаганнях прийняло участь 6 команд (Мелітопольського районну). Серед учасників районного турніру з волейболу велася запекла боротьба була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце виборола команда с. Фруктове (де вирощуються найдобріші яблука України), друге місце с. Новобагданівка та третє місце с.Промінь.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та цінними подарунками від спонсорів.