Ветерани, так тримати!

 07.09.2017
Запорізька область

Комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з базою відпочинку «Лазурна» за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації з 01 по 03 вересня 2017 року у на спортивному майданчику, який знаходиться на Приморському узбережжі було проведено традиційний обласний турнір з футболу серед ветеранів віком 40+ та 50+.

В цьому році заході був присвячений Дню фізичної культури та спорту в Україні. За перемогу боролися команди : « Запорізькі козаки», «Олімпієць», «Динамо», «Приморські вовки», «Космос» та «Кристал» абразивного комбінату.

Перемогу та перше місце у категорії 50+ здобули «Запорізькі козаки», (капітан Володимир Светлічний). Серед ветеранів 40+ кубок отримала команда «Олімпієць» (капітан Владислав Хацій).

Кращі гравці турніру отримали призи від директора бази відпочинку «Лазурна» Сергія Дорофєєва.

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Всі учасники отримали заряд бадьорості, поспілкувалися зі своїми давніми друзями, відпочили на узбережжі азовського моря та показали приклад сучасному молодому поколінню, як тримати спортивну форму на протязі довгих літ.

Керівництво комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює подяку директору бази відпочинку «Лазурна» Сергію Дорофєєву за підготовку спортивної базі для проведення заходу.