«Волейбол серед чоловіків присвячений Дню Перемоги»

 12.05.2017
Запорізька область

7 травня в спортивному залі ЗШ с. Семенівка відбувся традиційний турнір з волейболу серед чоловічих команд Мелітопольського р-ну, Запорізької області , присвячений Дню Перемоги.

Захід проведено КЗ « Районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мелітопольської районної ради Запорізької області за підтримки КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР.

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

Присутніми на заході були: директор КЗ районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мелітопольської районної ради Запорізької області Білокопитов Володимир.

Взяло участь в турнірі 4 команди. Промінь, с. Фруктове, с. Мирне, с. Семенівка. Ігри пройшли по коловій системі в дуже впертій боротьбі. Команди були рівні по своїй майстерності.

В результаті ігор перше місце і кубок виборола команда с. Фруктове, друге місце - с. Мирне, третє місце команда с. Семенівка і на четвертому місці команда с. Промінь.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та дипломами районного центру ФЗН «Спорт для всіх».

Команди - призери нагороджені грамотами районного центру ФЗН "Спорт для всіх", всім учасникам вручено цінні призи від Семенівської сільської ради.

Мелітопольський районний центр ФЗН "Спорт для всіх" дякує за надану допомогу в проведенні турніру Семенівській сільській раді та дирекцію ЗШ Семенівки.