Вшанували пам’ять спортивними досягненнями

 13.05.2016
Запорізька область

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з сільським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у с. Мала Токмачка Оріхівського району провели традиційний обласний турнір з футболу, присвяченого пам’яті Героя Радянського Союзу Білого С.Ю.

На урочистому відкритті заходу були присутні керівники Оріхівської районної державної адміністрації, районної та сільської ради, директори обласного та сільського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На стадіоні місцевої школи змагалися юнаки 2002 р.н. Виборювати нагороди змагань прибули команди міст Оріхова, Вільнянська, с. Чернігівка та ще 3 команди Оріхівського району.

За підсумками проведених ігор перше місце вибороли гравці місцевої школи, друге місце посіли юнаки з міста Оріхів. Бронзові нагороди дісталися вихованцям ДЮСШ с. Чернігвка, яки були переможцями турніру у минулому році.

Кращим гравцем турніру визнали учня ЗОШ с. М.Токмачка Оріхівського району Максима Надрічного, який отримав приз від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Кращий нападник та кращий воротар отримали цінні подарунки від спонсорів турніру.

Керівництво КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює подяку директору ЗОШ с. М.Токмачка Гамову О.Г. за проведення змагань на високому організаційному рівні.