«Я вмію плавати!»

 08.08.2016
Запорізька область

«Я вмію плавати!» - під таким гаслом продовжився фізкультурно-оздоровчий захід в літній період «Школа плавання» на узбережжі Азовського моря Приморського району Запорізької області у дитячому-оздоровчому таборі «Ювілейний».

Організаторами змагань виступили: Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та Запорізьке відділення НОК України.

Захід проводився з метою: навчання дітей плаванню, залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення, .

Діти цього закладу щодня завдяки інструкторам з плавання ознайомлюються з правилами поведінки на воді, правилами техніки безпеки та вчаться плавати, адже вода є одним із небезпечних природних ресурсів що загрожує людському життю. За період роботи понад 150 дітей цього закладу вперше навчились плавати, що доставило дітям масу задоволення.

Директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Олег Рибченко особисто навчав групу з 10 дівчаток – гімнасток плаванню.

Цей крок їхнього життя обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» відзначив грамотою, значком «Я вмію плавати!» та нарукавниками.

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР висловлює велику подяку керівництву ДОТ «Ювілейний» за співпрацю у проведенні спортивного заходу «Школа плавання».