« Запоріжжя – Ріо де-Жанейро 2016 »

 08.08.2016
Запорізька область

5 серпня 2016 року на центральній площі міста Запоріжжя перед приміщенням Запорізької обласної державної адміністрації відбулася церемонія підняття Державного прапору України та прапору Національного олімпійського комітету України.

Захід був присвячений офіційній церемонії відкриття ХХХІ Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Організаторами заходу виступили Запорізька обласна рада, Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, відділення НОК в Запорізькій області.

Цю почесну місію підняття прапорів виконали уславлені запорізькі олімпійці Олександр Рєзанов, Валентина Лутаєва та член збірної команди України з дзюдо Станіслав Бондаренко.

З головним спортивним свято планети запоріжців привітали голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Давтян та міський голова Володимир Буряк.

Сьогодні 11 запорізьких олімпійців розпочнуть боротьбу за медалі. Бажаємо кожному з наших спортсменів зібрати всю свою волю, силу в кулак і показати максимальний результат. Показати всьому світові, що українці - найкращі спортсмени. Показати, що ми ніколи не здаємося! А ми будемо вболівати за них усією країною.

В цьому урочистому заході прийняли участь співробітники КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради на чолі з директором Олегом Рибченко.