«Запорізькі козаки» підтримують «Олімпійське літо»!

 25.06.2019
Запорізька область

Вже стало традицією проведення на початку літа обласного турніру серед ветеранів з футболу на узбережжі  Азовського моря.

Організаторами  змагань були: комунальний заклад  «Обласний центр фізичного  здоров’я населення  «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради,  база відпочинку «Лазурна» м. Приморськ  (директор Сергій Дорофєєв)  за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

Метою таких заходів є: популяризація футболу серед різних верств населення; пропаганда здорового способу життя та активного дозвілля.

В цьому році  ветерани змагалися по двом віковим категоріям 45+ та 55+.

Після запеклої боротьби  перше місце у категорії 45+ здобула  команда «Запорізькі козаки»  збірна міста Запоріжжя , які у фінальному двобої здолали місцеву команду «Олімпієць».

Не було рівних команді «Спартак КПУ» м. Запоріжжя у категорії  55+. Вони були сильніші за місцеві «Динамо» та «Олімпієць».

Були визначені кращі гравці турніру, яки отримали призи від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» (директор Олег Рибченко) це: Володимир Светлічний, Павло Бовкун, Володимир Сапко «Спактак КПУ»; Олег Ткаченко, Сергій Дорофєєв  «Запорізькі козаки»; Володимир Джеглав «Динамо» та Роман Марченко «Олімпієць».

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами КЗ «Обласний центр фізичного  здоров’я населення  «Спорт для всіх» ЗОР.

Всі учасники отримали заряд бадьорості, поспілкувалися зі своїми давніми друзями, відпочили на узбережжі Азовського моря та показали приклад сучасному молодому поколінню, як тримати спортивну форму на протязі довгих літ.

Керівництво комунального закладу  «Обласний центр фізичного  здоров’я населення  «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради  висловлює подяку директору   бази відпочинку «Лазурна» Сергію Дорофєєву  за підготовку спортивної базі для проведення заходу.