«Здорова молодь – здорова нація»!

 20.06.2017
Запорізька область

16-18 червня в м. Приморськ відбулися завершальні змагання в залік обласної спартакіади серед збірних команд міст та сільських районів під гаслом «Здорова молодь – здорова нація». Організатори змагань – КЗ «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» ЗОР та Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Стартувала спартакіада 25 березня у м. Мелітополь з 3-х видів спорту: волейбол (жінки), шашки та спортивне орієнтування, продовжила у квітні традиційними сімейними змаганнями «Мама, тато, я – спортивна сім'я», які проходили на базі ДЮСШ №1. У травні проходили змагання з шахів, зі спортивного орієнтування та волейболу в Енергодарі.

У м. Приморськ проходили змагання з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок, настільного тенісу, пляжного тенісу та естафеті «Смуга перешкод». Всього брало участь 15 команд в змаганнях «Здорова молодь – здорова нація», 15 команд з пляжного волейболу серед чоловіків та 14 команд з пляжного волейболу серед жінок.

Дуже видовищними були змагання зі смугою перешкод. Учасникам –

хлопцю і дівчині доводилося стрибати через перешкоди, бігти по морю і повзти на пузі по піску, щоб дістатися до фінішу.

 

У загальному заліку обласної спартакіади серед збірних команд міст та сільських районів результати розподілилися наступним чином:

Міста: 1 місце – Енергодар, 2 – м. Запоріжжя, 3 – м. Мелітополь. Серед сільських районів у першій групі - 1 місце – Камянсько-Дніпровськийц район, 2 – Якимівський район, 3 – Василівський район. У другій групі - 1 місце Приазовський район, 2 – Бердянський район, 3 – Гуляйпільський район.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Переможці комплексного заліку «Здорова молодь – здорова нація» стала команда м. Мелітополь, яка виборола право представляти нашу область на Всеукраїнських змаганнях «Здорова молодь – здорова нація»