«Здорова молодь – здорова нація» гасло міста Мелітополь

 28.03.2017
Запорізька область

25-26 березня у м. Мелітополі стартувала обласна спартакіада серед збірних команд міст та сільських районів під гаслом «Здорова молодь – здорова нація». Урочисте відкриття відбулося в ДЮСШ № 1, з привітальними словами виступив директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР Олег Рибченко.

Організатори змагань – Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та КЗ «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» ЗОР .

У м. Мелітополь проходили змагання з волейболу серед жінок, шашок та спортивного орієнтування. Всього у змаганнях прийняло участь 12 команд з волейболу серед жінок, 12 команд з шашок та 12 команд зі спортивного орієнтування.

Спортивне орієнтування проходило у міському центральному парку м. Мелітополь. Результати зі спортивного орієнтування: 1 місце – Гуляйпільський район, 2 – м. Мелітополь, 3 – м. Запоріжжя.

Змагання з шашок відбулося в шахово-шашковій ДЮСШ. Місця розподілилися наступним чином: 1 місце – м. Запоріжжя, 2 місце – м.Бердянськ, 3 місце – м. Мелітополь.

У змаганнях з волейболу серед жінок, які проходили в ДЮСШ № 1 кращою стала команда м. Запоріжжя, срібло виборола команда м. Енергодар, а бронзу Якиміський район.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації.

Висловлюємо велику подяку керівництву Управлінню молоді та спорту Мелітопольської міської ради за організацію змагань та директорам дитячо-юнацьких спортивних шкіл за надані спортивні споруди.