«Здорова молодь – здорова нація» гасло спортивних заходів на Запоріжжі

 23.06.2016
Запорізька область

«Здорова молодь – здорова нація» – під таким гаслом 17-19 червня 2016 року в м. Приморськ Запорізької області відбувся ІІ етап (обласний) Всеукраїнських масових заходів для молоді.

Організаторами обласного фестивалю виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації.

Змагання проводились з метою: формування свідомості до повсякденного ведення здорового способу життя, особливо серед молодого покоління, пропаганди фізичної культури , спорту і здорового способу життя та визначення переможця для участі у Всеукраїнських змаганнях

Програма змагань проходила згідно положення Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх», а саме відбулися змагання з н/тенісу, пляжного тенісу, «Смуга перешкод». Всього взяло участь 11 команд з міст та сільських районів області. Кондою-переможцем стала команда м. Мелітополь, яка виборола право представляти нашу область на Всеукраїнських змаганнях.

Велася запекла боротьба, була позитивна атмосфера, задоволення від спільної участі у цьому заході, біганини, азарту, перемог і розчарувань, спілкування та класного настрою отримали усі учасники.

Після завершення змагань з привітальним словом та подякою виступила заступник директора обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Світлана Макаренко.

Переможці та призери заходу отримали медалі, грамоти та втішні подарунки від Запорізького обласного ЦФЗН «Спорт для всіх».

«Здорова молодь – це запорука сильної та незалежної держави, що є надзвичайно актуальним для нашої країни.