Черговий етап ІІ-ї Спартакіади «Готуюсь до школи!» серед дошкільнят у Малині на Житомирщині

 21.11.2017
Житомирська область

17 листопада в Дошкільному навчальному закладі №1 м.Малина відбулися змагання зі стрибків у довжину з місця та метання тенісного м’ячика у вертикальну ціль за програмою ІІ-ї Спартакіади «Готуюсь до школи!», до яких, крім вихованців старших груп, долучилися і середні.

Для багатьох стали несподіванкою результати стрибків дівчаток старших груп. П’ять із семи - це стрибки за метровий рубіж, а абсолютно кращий із них у Анастасії Заверюхи – 122 см. і перше місце. На другому – Ангеліна Гайдамака (109 см), а третій результат у Вікторії Ярошенко – 108 см.

Серед хлопчиків переміг Ілля Немченко, в активі якого стрибок на 105 см. Срібним та бронзовим призерами стали Артем Сотніченко (104 см) і Денис Кравець (103 см).

У хлопчиків середньої групи Єгор Дмитренко (101 см), Владислав Патуров (90 см) і Кирил Лавриненко (89 см) зайняли відповідно перше, друге та третє місця, а у дівчаток кращими були Ілона Якубівська (70 см), Наталі Аксьонова (64 см) та Катя Сивко.

В метанні тенісного м’ячика відразу шість учасників (три хлопчика і три дівчинки) показали макмальний результат – три влучних попадань із трьох. Але в додаткових спробах вдача була на стороні Дениса Кривця та Софії Сударик - вони переможці. Артем Сотніченко і Вікторія Ярошенко зайняли другі місця, а Артем Самосенко та Анастасія Заверюха – на третьому.

Серед хлопчиків середньої групи кращими метальниками стали Женя Величанський, Максим Самсоненко і Владислав Патуров, а у дівчаток перемогла Ілона Якубівська.

Всі призери нагороджені дипломами Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».