Четвертий тур спартакіади з армспорту серед ВНЗ на Житомирщині

 15.04.2017
Житомирська область

12 квітня 2017 року відбувся четвертий тур спартакіади з армспорту серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації міста Новограда-Волинського «Спорт для всіх – Рух енергія, здоров’я та краса».

Змагання з армспорту проходили на базі Новоград-Волинського Економіко-Гуманітарного Коледжу за сприянням Новоград-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», при підтримці управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради.

Привітальним словом спартакіаду розпочав заслужений тренер України та суддя спартакіади з армспорту Данюк Геннадій Дмитрович. Директор Новоград-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Лещенко Володимир Віталійович побажав всім учасникам спартакіади та їх керівникам міцного здоров’я та життєвих перемог.

Учасників від ВНЗ було по чотири хлопця та чотири дівчинки. Змагання пройшли на найвищому організаційному рівні та переможцями стали:

промислово-економічний технікум: хлопці -I місце, дівчата – І місце;

вище професійне училище: хлопці -ІІ місце, дівчата – ІІ місце;

економіко-гуманітарний коледж хлопці -ІІІ місце, дівчата – ІІІ місце;

медичний коледж: хлопці- IV місце, дівчата – IV місце;

По очках у загальнокомандному заліку переможцями стали:

Економіко-гуманітарний коледж – І місце;

Промислово-економічний технікум – ІІ місце;

Вище професійне училище – ІІІ місце;

Медичний коледж - ІV місце.

Команди учасників було нагороджено за призові місця грамотами Новоград-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».