На самокаті в «Олімпійське літо»

 19.06.2017
Житомирська область

«Олімпійську» естафету від вихованців ДНЗ №8 «Ялинка» прийняли хлопчики та дівчатка Дошкільного навчального закладу №5 «Веселка», де 13 червня пройшли змагання з їзди на самокаті за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в канікулярний період під девізом «Олімпійське літо», організатором яких є Малинський міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх».

Багато із 40 дошкільнят, які взяли участь в перегонах, вперше побачили цей транспортний засіб, а тому почували себе невпевнено, але по мірі «просування» по дистанції їм все краще вдавалося тримати рівновагу.

Відстань 30м в категорії старших груп швидше всіх подолали Артем Оксьоненко, Олександр Глущенко, Коля Слободенюк у хлопчиків та Дарина Недашківська, Анастасія Купневич, Анастасія Абрамова у дівчаток.

Коли черга дійшла до вихованців підготовчої групи, то тут тон задавали дівчатка. З результатом 11,4 сек. перемогла Аня Прокопенко. Всього 0,1 сек. уступила їй Дарина Тонконог (11,5 сек.). Вона на другому місці, на третьому – Анастасія Іваницька (13,9 сек.). В свою чергу в Андрія Бурчу, переможця серед хлопчиків, 14,2 сек. Другим був Ваня Воровченко (15,5 сек.), а у третього призера Кирила Орлова – 16,2 сек.

Всі призери отримали перші в своєму житті дипломи від організатора змагань.