«Спортивна зима» прийшла в Житомир

 18.02.2015
Житомирська область

В Житомирі обласним центром фізичного населення «Спорт для всіх», в рамках спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима», на базі ЗОШ №1 було проведено обласні спортивно-масові заходи серед дітей середнього шкільного віку.

Захід відбувся з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, покращення стану фізичного здоров’я, пропаганди здорового способу життя та патріотичного виховання дітей.

В заході прийняло участь більше 100 учнів 7-8 класів. Програма заходу включала в себе змагання з настільного тенісу та дартсу.

Переможцями 7 класів з настільного тенісу стали: 1 місце - Музика Олександр, 2 місце - Піхоцький Владислав, 3 місце - Гроссу Олександр та з дартсу: 1- Тирпак Михайло, 2 - Бондарчук Ігор, 3 - Кидисюк Денис.

Серед 8 класів кращим став Ковальчук Анатолій, який зайняв 1 місце і з настільного тенісу і дартсу, 2 і 3 місця відповідно посіли Савчук Дмитро і Яременко Владислав з настільного тенісу та з дартсу 2 та 3 місця зайняли Яременко Владислав та Кемпка Іван.

Захід було організовано обласним центром фізичного населення «Спорт для всіх» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Переможці та призери були нагороджені дипломами, медалями та спортінвентарем, а найактивніші учасники були нагороджені спеціальними призами від ЖОЦФЗН «Спорт для всіх».