Спортивні заходи з нагоди Дня Малина на Житомирщині

 19.09.2017
Житомирська область

15 та 16 вересня Малинський міський центр ФЗН «Спорт для всіх» провів ряд спортивних заходів по відзначенню 1126-річниці заснування Дня міста Малина, що на Житомирщині.

15 вересня стартували змагання з бігу серед дошкільнят із ДНЗ №3. Вихованці старших груп долали дистанцію в 30 м. Тут призерами стали Ілля Афанасєв, Іван Зарочний, Михайло Прокопенко серед хлопчиків та Олена Скуратівська, Ірина Сергієнко, Настя Стопикіна серед дівчаток. У середніх найшвидше 20-тиметрову дистанцію подолали Марія Безкоровайна і Захар Сичевський. Другими були Анна Дулько і Мирослав Камінський, а третіми – Вероніка Долгерт та Владислав Гордін.

16 вересня проводилася «Веселі перегони» на самокаті в двох вікових категоріях: серед вихованців дошкільних навчальних закладів та учнів 1-4 класів.

Серед дошкільнят Софія Двораківська, Ангеліка Мельник та Анастасія Петренко склали трійку призерів у дівчаток, а серед хлопчиків переміг Владислав Вознюк (всі із ДНЗ №8 «Ялинка»).

У молодших школярів Іванна Корзун (ЗОШ №3), Уляна Дем’янова, Маргарита Овчар (обидві ЗОШ №2) зайняли відповідно перше, друге і третє місце серед дівчаток, а Тарас Двораківський (ЗОШ №2), Ростислав Волощук, Олександр Суслов (обидва ЗОШ №4) серед хлопчиків.

У змаганнях з дартсу найкращий результат серед всіх учасників показала Наталія Нечипоренко серед жінок. У неї 37 очок і перше місце. У чоловіків переміг Вадим Вознюк (29). Другі місця в цій віковій групі зайняли представники сім’ї Коростель: Вадим та Ірина, які показали однаковий результат – по 22 очка.

Серед дівчат до 17 років кращою була Каріна Ейгорн (ЗОШ №4), на другому місці Уляна Демянова (ЗОШ №2) та третє - Вікторія Ковальчук (ЗНВК №1), а Денис Лисенко, Олег Долгерт, Ярослав Муравицький (всі – ЗНВК «Школа-ліцей №1») стали призерами у хлопців.

Всі призери нагороджені дипломами Малинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх».