Традиційні заходи «Триатлон для всіх» на Житомирщині

 10.01.2018
Житомирська область

У п'ятницю, 5 січня 2018 року у м. Житомир в плавальному басейні ДЮСШ «Авангард» обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Житомирською обласною федерацією з триатлону, за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та Житомирської міської ради, а також

від спонсора заходу «Професійної школи триатлону» було організовано та проведено відкритий обласний захід «Триатлон для всіх» в рамках обласного етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима».

«Триатлон для всіх» – це своєрідний майстер-клас, де є можливість початківцям, порівнятися силами з тими, хто має певні досягнення.

На відкритті заходу, перед початком спортивної частини відбулося підведення підсумків минулого року та нагородження кращих спортсменів області з триатлону в 2017 році.

Кращими визнано: Єлістратову Юлію, Кохана Олександра, Кохана Сергія, Бойка Кирила, Покотило Марту, Черненко Анастасію, Кириловича Дениса, Мартиненка Єгора, Петрука Діану, Абдулову Анну, Генчікова Віктора.

Дані заходи вже стали традиційними. У заходах брали участь як провідні спортсмени, так і вихованці ЗОШ, ДЮСШ області, паратриатлоністи та діти, для яких ці змагання стали першими в їхньому житті. Була присутня велика кількість глядачів та батьків юних учасників, до речі, вік учасників становив від 6 і до 18 років.

Метою заходу було залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда активного способу життя, що сприяє гармонійному розвитку людини, пропаганда триатлону у місті та в області.

Переможці та призери заходу були нагороджені медалями та пам’ятними дипломами від Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та Житомирської обласної федерації з триатлону, а також подарунками від спонсорів.