Традиційні заходи «Триатлон для всіх» на Житомирщині

 13.10.2015
Житомирська область

10-11 жовтня у місті Житомирі на базі ДЮСШ «Авангард», центрального стадіону «Полісся» та на території центрального міського парку ім. Ю.Гагаріна обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Житомирською обласною федерацією з триатлону, за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту, було організовано та проведено традиційний спортивно-масовий захід «Триатлон для всіх» в рамках Всеукраїнских фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх в парках і скверах».

 

Метою заходу було залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда активного способу життя, що сприяє гармонійному розвитку людини, пропаганда розвитку велоспорту, легкої атлетики та плавання у місті та в області.

 

«Триатлон для всіх» – це своєрідний майстер-клас, де є можливість початківцям, порівнятися силами з тими, хто вже має певні досягнення.

 

Захід складався з трьох етапів: змагання з плавання, які проходили в басейні ДЮСШ «Авангард», змагання з бігу, які проходили на центральному стадіоні «Полісся» та змагання з велоїзди, які проходили на території центрального міського парку ім. Ю.Гагаріна. В заході взяло участь понад 100 дітей різних вікових груп.

 

Переможці та призери були нагородженні статуетками, дипломами та медалями Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».