«Туризм для всіх» в Малині на Житомирщині

 29.09.2017
Житомирська область

27 вересня – Всесвітній день туризму. З цієї нагоди Малинський міський центр ФЗН «Спорт для всіх» провів в мікрорайоні ДНЗ «Малинський професійний ліцей» змагання з основи техніки пішохідного туризму – конкурсу «Встановлення туристичного намету».

Але складність полягала в тому, що це був 3-хмісний намет, що зустрічається вкрай рідко на змаганнях. Крім того, кожній команді надавалося дві спроби, при цьому до заліку йшла краща.

Як серед дівчат, так і серед юнаків перемогли команди ліцеїстів-кухарів із групи ТУ-1-5: у «сильної» статі це Богдан Євдоченко, Артем Ліпінський, Ігор Косс, Олексій Федоренко, а у «слабкої» - Інна Кібукевич, Олена Кишляну, Тетяна Семенчук, Лєра Федоренко.

Другі місця посіли майбутні електрики Олег і Анатолій Левченки, Артем Прокопенко, Олексій Усюк (група Е-3-2), а у дівчат - майбутні швеї: Оля Мозговенко, Аня Фещенко, Марина Кононученко, Ірина Гордієнко (Ш- 1-9).

Треті місця зайняли команди групи Е-1-7 в складі Олександра Галілей, Євгена Хоменка, Руслана Карпенко, Дмитра Козленка та Ш-2-14, за яку виступали Ірина Кузнєцова, Анжеліка Дуплій, Яна Дорошенко та Яна Хуторна.

Команди-призери нагороджені дипломами від Малинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх», а всі учасники отримали деякі туристичні навики та перше знайомство з цим видом спорту або засобом активного відпочинку.