В Малині відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів серед дошкільнят

 01.06.2017
Житомирська область

Всеукраїнська мережа центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за ініціативи Міністерства молоді та спорту України вже 11 років поспіль організовує та проводить низку фізкультурно-оздоровчих заходів серед дітей дошкільного та молодшого шкільного віку з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

23 травня в Малині, на базі ДНЗ №8 «Ялинка», відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів серед дошкільнят з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Організатори обласного етапу: Житомирський обласний і Малинський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь привітала дошкільнят та подарувала дітям спортивний інвентар та збірки віршів власного авторства.

Діти залюбки читали вірші Світлани Штатської (літературний псевдонім Світлани Гресь) з попередніх видань поетеси.

На свято завітали почесні гості: заступник міського голови м. Малина – Сніцаренко Л.А., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Малинської міської ради Раченко В.В., помічник народного депутата Верховної ради України Дзюблика П.В. – Гура О.А., члени батьківського комітету дитячого садочка, директор ЖОЦФЗН «Спорт для всіх» Хільченко А.І. та директор Малинського міського центру – Степаненко В.С.

Захід проводився з метою залучення дітей дошкільного віку до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації рухливих ігор, естафет, виконання гімнастичних вправ як способу залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, зміцнення їх здоров’я.