«Веселі старти» серед дошкільнят з нагоди Дня фізичної культури та спорту у Малині на Житомирщині

 08.09.2017
Житомирська область

У Малині на Житомирщині 6 вересня відбулися заходи серед дошкільнят з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Для «середніх» 4-5 річних дошкільнят це були фактично перші спортивні змагання, а деяким із них запам’ятається цей день ще й першими в житті спортивними нагородами за зайняті призові місця.

Серед хлопчиків середніх груп переміг Матвій Кононенко з результатом 15,1 секунд, Андрій Налапко був другим (15,4), а Давид Конецький - третім (15,6). У дівчаток найшвидшою була Марія Хиля (15,0 сек.), Аня Данько посіла друге місце (15,3), а Софія Мрочко піднялася на третю сходинку (15,9).

Серед «старших» хлопчиків кращий результат показав Вадим Ковальчук - результат 12,5 секунд. А у його брата Дениса і Дані Єсипчука однаковий час – 12,6 с. Для виявлення срібного і бронзового призерів була проведена між ними «дуель», але додатковий забіг не виявив переможця, і лише в другій спробі Денис залишив позаду свого суперника. Таким чином у нього друге місце.

Результат переможниці серед дівчат Насті Петрик такий самий як і в хлопчиків – 12,5 сек. У Марченко Насті – 12,8 та друге місце. У третьої призерки Карини Олександрук на 0,1 сек. гірше – 12,9.

Всі призери нагороджені дипломами Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».