Веселі старти серед першокласників

 19.05.2017
Житомирська область

17 травня в спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи ім. Й.Л. Кульчицького відбулися міські змагання «Веселі старти» серед учнів 1-х класів загальноосвітніх шкіл міста Малина, організатором яких став міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Діти змагалися в естафетах «Посадка картоплі», «Біг вдвох в гімнастичному обручі», з фітнес м’ячами та конкурсах «Снайпер» і «Пролізь через гімнастичний обруч». В кожній команді 10 осіб: по 5 хлопчиків та 5 дівчаток плюс два запасних.

В ході змагань явних лідерів не було, але за призові місця точилася вперта боротьба. В підсумку команди Малинського ЗНВК «Школа-ліцей №1 ім.Н.Сосніної» та ЗОШ №5 набрали по 11 балів, при цьому показники по окремих видах змагань виявилися абсолютно однаковими: у кожній по два перших, друге, третє і четверте місця.

В свою чергу ще у двох команд: ЗОШ №2 і ЗОШ №4 – по 14 балів.

В такій ситуації для визначення призерів суддівська колегія вирішила провести додаткову естафету. У забігу за перше місце перемогли ліцеїсти, на другому місці першокласники із ЗОШ №5, а третіми стали їх ровесники із ЗОШ №2, які в додатковій естафеті виявися більш спритнішими за хлопчиків та дівчаток із ЗОШ №4.

Всі команди нагороджені дипломами виконкому Малинської міської ради, а призери ще й призами міського центру «Спорт для всіх».