За кубок Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» змагалися журналісти, арбітри та футбольні фанати!

 15.12.2016
Житомирська область

Житомирським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у 2016 році проведено ціла низка футбольних фестивалів, а саме в літніх оздоровчих таборах, серед школярів та серед студентської молоді. Набув серйозної популярності вже традиційний для Житомирщини «футбольний фрістайл» для майбутніх футбольних зірок та Всеукраїнський футбольний фестиваль серед дворових команд.

А на закриття футбольного сезону на Житомирщині у 2016 році, 11 грудня в оновленому спортивному залі ФОК «Динамо» вже другий рік поспіль відбувся фізкультурно-оздоровчий захід з міні-футболу на Кубок обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» в рамках Всеукраїнського фестивалю з нагоди Дня Збройних сил України.

Головною метою заходу є популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом залучення до занять з футболу, а також пропаганда здорового способу життя.

У справжньому футбольному святі, взяли участь: команда журналістів телеканалу «СК1», команда футбольних арбітрів Житомира до 30 років та команда старших представників арбітрів Житомирщини, а також команди арбітрів з Бердичева та команда футбольних фанатів.

Даний захід викликав велику цікавість з боку громадськості, зібрав надзвичайно велику кількість глядачів та вболівальників.

Ігри відбувалися по коловій системі, а спортивна фортуна повернулася так, що місця від 1 до 5 розігрувалися аж в самому останньому матчі, до останньої секунди не було зрозуміло хто стане володарем кубку, а які команди залишаться взагалі без призів.

Срібним призером стала старша команда футбольних арбітрів Житомира, яка у минулому році була бронзовим призером. А переможцем – минулорічний срібний призер, команда футбольних арбітрів Бердичева, яка і стала володарем Кубку «Спорт для всіх» 2016 року.

Призери заходу нагороджені дипломами та медалями, а переможець Кубком Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».